INFO Servis

MK „Banatski bajkeri“ i OI „Proka S. Plavi“ realizuju projekat edukacije dece „Bezbedno sa bajkerima“

Moto klub „Banatski bajkeri“, u partnerstvu sa Odredom izviđača „Proka S. Plavi“ u nedelju, 18. jula u Velikom parku, na mestu nekadašnjeg Rasadnika, realizuje aktivnosti u okviru projekta „Bezbedno sa bajkerima“. Deca će imati priliku da od članova Kluba i stručnih saradnika saznaju više o bezbednosti i ponašanju u saobraćaju. Početak je u 10 časova. 

Predsednik MK „Banatski bajkeri“, Tamaš Ferenc pozvao je svu zainteresovanu decu da učestvuju u ovoj aktivnosti, koja za cilj ima edukaciju najmlađih o bezbednosti u saobraćaju:

Imaćemo stručno lice koje će održati predavanje, a biće izloženi i naši motori i zaštitna oprema. Pripremili smo i neka lepa iznenađenja, nagrade i poklone za decu, tako da im obećavamo lepo druženje – rekao je Tamaš i podsetio da se MK „Banatski bajkeri“ bavi i humanitranim radom:

Odredu izviđača smo pomogli tako što smo kupili kanu za njihove članove, kako bi mogli da sprovode svoje aktivnosti. Socijalno ugroženim sugrađanima smo delili različite pakete, a u vreme novogodišnjih praznika obradujemo najmlađe paketićima.

MK Banatski bajkeri: Ferenc Tamaš i Petar Mirkov

Petar Mirkov, član „Banatskih bajkera“ kaže da je ovaj moto klub do sada realizovao mnogo projekata, kod kojih su ciljna grupa uglavnom bili deca i mladi:

Tako je i ovaj projekat „Bezbedno sa bajkerima“ namenjen deci, a u okviru aktivnosti biće održane edukativne radionice i stručna predavanja, koje za cilj imaju buđenje svesti kod dece i mladih o značaju poštovanja svih saobraćajnih propisa. Biće organizovano i testiranje mladih i provera njihovog znanja o saobraćajnim propisima. Predviđene su i nagrade za učesnike, a biće organizovani i poligoni spretnosti, gde će najbolji biti u mogućnosti da postanu članovi našeg kluba – kazao je Mirkov. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!