Mini sajam preduzetnika okupio oko 60 izlagača

U okviru manifestacije „Dani ludaje“, Opšte udruženje preduzetnika Kikinda organizovalo je 15. po redu tradicionalni Međunarodni mini sajam preduzetnika. Ovogodišnji dvodnevni sajam okupio je oko 60 izlagača, iz Srbije i regiona, a po prvi put učestvuju i izlagači iz Mostara i Crne Gore. 

Mini sajam preduzetnika postao je tokom godina veoma važan segment manifestacije „Dani ludaje“ i nezaobilazan deo privrednih dešavanja u našem gradu. Preduzetnici iz naše zemlje i regiona imaju priliku da promovišu svoje proizvode, ostvare nove kontakte i dobiju informacije kako da plasiraju svoje proizvode. Kao i ranijih godina, organizovanje Sajma podržala je lokalna samouprava:

Opšte udruženje preduzetnika uspelo je da 15. jubilarni put organizuje Mini sajam, uz podršku Privredne komore Srbije, Vojvodine i Severnobanatskog okruga i Grada Kikinde. Duh preduzetništva u našem gradu živi dosta dugo, a veliki broj izlagača dokaz je da mala i srednja preduzeća treba podržati, što lokalna samouprava i čini -rekao je gradonačelnik Nikola Lukač. 

Mini sajam preduzetništva i ove godine organizovalo je Udruženje preduzetnika Kikinda:

Odziv je veliki, imamo oko 60 izlagača, od kojih više od 20 prvi put učestvuje i već su izrazili želju da dođu i naredne godine. Sajam je prilika da se unapredi poslovanje, sklope saradnje, kao i da se ljudi upoznaju i razmene iskustva, ideje i informacije -kaže Siniša Pašić, predsednik Udruženja preduzetnika. 

Radivoj Lagundžin, vlasnik rasadnika „Dorijat“, kaže da su ovakvi sajmovi mnogo važni za preduzetnike:

Ovakvi sajmovi nam dosta znače, jer su prilika da se susretnemo i sa starim i sa novim mušterijama. Osim prodaje, tu smo i da damo ljudima razne savete koji se tiču sadnje i sadnog materijala – kaže Lagundžin. 

error: Content is protected !!