INFO Servis

Manifestacijom „Noć mladosti, kulture i ljubavi“ KCK u sredu obeležava 37 godina postojanja

Povodom obeležavanja 37 godina od osnivanja, Kulturni centar će u sredu, 25. maja, od 18 do 21 sat, na Gradskom trgu organizovati manifestaciju „Noć mladosti, ljubavi i kulture“, na kojoj će se predstaviti različite aktivnosti koje ova ustanova realizuje. 

Kulturni centar Kikinda je od osnivanja menjao ime, ali ne i delatnost, jer je od početka radio sa mladima i bavio se događajima iz oblasti kulture. U sredu, 25. maja, na dan kada je osnovan 1985. godine, Kulturni centar će Kikinđanima predstaviti sve svoje aktivnosti. Sa početkom u 18 sati u galeriji Kulturnog centra biće otvorena izložba slika nastalih na slikarskim kolonijama koje organizuje ova ustanova, biće organizovane likovne i kreativne radionice sa Smiljanom Šalgo i Ljiljanom Bogosavljev, a u dvorištu Kulturnog centra Vladimir Gajski će održati radionicu stripa. 

Na bini ispred Kulturnog centra od 18 sati predstaviće se baletska škola i baletsko zabavište, nakon toga nastupiće i ŽPG „Melizmi“, Gradski duvački orkestar Kulturnog centra, kao i Hor i orkestar KCK „Atendite“.  

Pratite nas FB
error: Content is protected !!