INFO Servis

Kikindsko Udruženje preduzetnika obeležilo slavu

Crkvenim obredom i rezanjem slavskog kolača Opšte udruženje preduzetnika Kikinda obeležilo je danas svoju slavu, Bogojavljenje. Kum slave bio je Svetislav Miladinov. 

Opšte udruženje preduzetnika Kikinda Bogojavljenje obeležava kao svoju slavu više od deset godina: 

Prošle godine zbog epidemiološke situacije nismo mogli da obeležimo slavu, tako da nam je veoma drago što smo sada u prilici da nastavimo ovu tradiciju. Uprkos teškoj situaciji naše udruženje i dalje postoji, sada smo i jači, jer u teškim vremenima možemo da pomažemo jedni drugima. Naše udruženje preduzetnika je jedno od najmasovnijih u Srbiji i veoma mi je drago što smo danas na okupu – kazao je Siniša Pašić, predsednik Udruženja. 

Lokalna samouprava pruža veliku podršku preduzetnicima i na taj način pokazuje koliko su preduzetnici važan segment privrednog razvoja: 

Obeležavanje slave je i prilika da porazgovaramo o našoj lepoj saradnji i o svemu što smo prošli u prethodnom periodu, koji nije bio lak. Svi preduzetnici su imali teške trenutke od samog početka epidemije, a mi smo se trudili da im na svaki mogući način izađemo u susret i pomognemo im da funkcionišu u tim teškim uslovima -rekao je Mladen Bogdan predsednik Skupštine grada. 

Opšte udruženje preduzetnika Kikinda osnovano je 2007. godine, i trenutno ima više od osamdeset aktivnih članova. Na teritoriji našeg grada registrovano je oko 900 preduzetnika. Svaki preduzetnik registrovan u Agenciji za privredne registre član je Udruženja, dok su aktivni članovi oni koji plaćaju članarinu i time stiču mogućnost učešća na sajmovima i drugim manifestacijama uz značajne popuste, ili besplatno, a dobijaju i besplatne pravne savete i informacije o različitim konkursima i izradi projekata. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!