INFO GRAD KIKINDA, 17. jul

Danas je ponedeljak, 17. jul

Akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru akcije sakupljanja kabastog otpada, kontejneri će još danas biti na sledećim lokacijama u Bašaidu: ugao Branislava Nušića i Nikole Tesle, Branislava Nušića i Raše Lazarevića, Žarka Zrenjanina i Nikole Tesle i na uglu Žarka Zrenjanina i Raše Lazarevića, danas i u utorak: ugao Svetozara Markovića i Nikole Tesle, Svetozara Markovića i Raše Lazarevića, Milana Grujića i Branka Radičevića i u Bikaču; u utorak i sredu: ugao Svetosavske i Nikole Tesle, Svetosavske i Raše Lazarevića, Aleksandra Grujića i Nikole Tesle i na uglu ulica Aleksandra Grujića i Raše Lazarevića, a u sredu i četvrtak, 20. jula: ugao Rade Budurina i Nikole Tesle, Đure Jakšića i Nikole Tesle i na uglu ulica Đure Jakšića i Raše Lazarevića. Kontejneri će se od četvrtka do ponedeljka, 24. jula nalaziti u Vincaidu, na ulazu i na izlazu iz naselja. 

Isključenje struje:

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, danas će 8 do 10 sati bez električne energije ostati potrošači u sledećim ulicama u Bašaidu: Đure Đakovića, od Ige Dobrosavljeva do Generala Drapšina, i Toze Markovića, od početka ulice do Đure Jakšića. U utorak, od 9 do 10 sati bez struje će biti potrošači u sledećim ulicama u Bašaidu: Branislava Nušića, od Raše Lazarevića do Vojvođanske, i Branka Radičevića, od Jove Jurišina do Žarka Zrenjanina, a od 11 do 12 časova električnu energiju neće imati korisnici u Kikindi: u Ulici Vojvode Putnika, od Jaše Tomića do Nikole Pašića, i Nikole Pašića, od Braće Laković do Vojvode Putnika. 

Pozorište dvorište:

Kulturni centar Kikinda i Dečje pozorište „Lane“ od danas do 21. jula organizuju „Pozorište dvorište“. Mališani će svakog dana do petka, sa početkom od 19 sati u dvorištu Kulturnog centra moći besplatno da pogledaju neku od „Lanetovih“ sjajnih predstava. Danas će na repertoaru biti „Mačak i petao“. 

Sport:

U dvorištu Gimnazije „Dušan Vasiljev“ održava se Noćni letnji turnir u malom fudbalu. Za nagradni fond od pola miliona dinara bori se 12 ekipa. Utakmice počinju u 20 sati, a publika ima priliku da osvoji interesantne nagrade, koje su obezbedili prijatelji turnira. 

Vreme:

Pretežno sunčano i vrlo toplo. Najviša temperatura u Kikindi biće 39 stepeni.  

Bioprognoza: 

Kod većine hronično obolelih su moguće uobičajene tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Oprez se savetuje astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima. Preporučuje se adekvatna zaštita od UV zračenja, kao i izbegavanje većih fizičkih napora usled termičkih uslova znatno iznad prosečnih za ovo doba godine.

error: Content is protected !!