Rukometaši ’’Kikinde Grindex’’ nisu uspeli da se plasiraju u finale Kupa Vojvodine

Rukometaši ’’Kikinde Grindex’’ nisu uspeli da se plasiraju u finale Kupa Vojvodine nakon što su na svom terenu izgubili od pančevačkog “Dinama“. Kikinđani su u polufinalnoj utakmici pred oko 600 gledalaca u hali Sportskog centra ’’Jezero’’ poraženi rezultatom 35:23.

Najefikasniji u redovima domaćih rukometaša bili su Stanimir Komarek sa sedam, Milan Lisica sa šest i i Nenad Trumbetaš sa četiri postignuta gola. Dobru partiju pružio je i golman Slavko Miškov. Nakon utakmice, trener ’’Kikinde Grindex’’, Miljan Stanić, istakao je da je bilo jako teško igrati protiv kluba kao što je pančevački ’’Dinamo’’, ekipe koja igra u SEHA regionalnoj ligi i koja u ovoj sezoni ima želju da osvoji Super A ligu Srbije:

 

-Mi smo pokazali koliko možemo i na šta smo spremni, ali to je trajalo do 38. minuta. Nismo imali previše igrača na klupi koje smo mogli da menjamo, tako da je presudan momenat na utakmici bio nedostatak snage i samopouzdanja naših rukometaša, na čemu ćemo raditi u nastavku priprema.

 

Kikindske rukometaše očekuje nastavak prvenstva u Super B ligi Srbije krajem februara protiv ’’Mačve’’ u Bogatiću. Rukometaši “Dinama“ sastaće se u finalu protiv novosadske “Vojvodine“, koja je bila bolja od subotičke ekipe “Spartak Vojput“. Finale je na programu 15. februara.

 

error: Content is protected !!