U ponedeljak počinje Turnir u malom fudbalu u dvorištu Gimnazije

I ovog leta, Sportski savez Kikinde, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, uz podršku Fudbalskog saveza grada i OFK „Kikinda“, organizuje u drvorištu Gimnazije i Ekonomsko-trgovinske škole Noćni turnir u malom fudbalu, koji će početi u ponedeljak, 1. jula. U odnosu na prošlu godinu, nagradni fond je povećan, tako da će prvo mesto biti nagrađeno sa 400 hiljada dinara, drugoplasirana ekipa će dobiti 100 hiljada dinara, dok nagrada za treće mesto iznosi 50 000 dinara. Prijavljivanje ekipa još uvek traje, a žreb će biti u nedelju. 

Imamo zasad deset prijavljenih, a očekujemo učešće između 12 i 16 ekipa. U tom slučaju će turnir trajati 8 dana, prva četiri će biti utakmice u grupi, nakon toga dve večeri četvrtfinala, a onda i polufinala i utakmice za treće i prvo mesto. Trajanje turnira će biti produženo, ukoliko vreme ne dozvoli da se utakmice odigraju po rasporedu -rekao je za naš radio Marko Vukobrat, direktor turnira. 

Osim za prve tri ekipe, obezbeđene su nagrade i za najbolje pojedince, a i ovoga puta i publika će imati priliku da osvoji različite nagrade:

Biće nagrađeni najbolji strelac, golman i igrač. Prijatelji turnira su obezbedili i interesantne robne nagrade, koje se dele u pauzama između utakmica i na poluvremenu. Svako ko kupi ulaznicu potencijalni je dobitnik – dodao je Vukobrat. 

 

error: Content is protected !!