Treći „Tunning show“ u nedelju na Trgu

Automobilsko udruženje „Car brothers“ organizovaće u nedelju na Trgu, sa početkom u 16 sati treći po redu „Tunning show“, manifestaciju namenjenu svim ljubiteljima četvorotočkaša. Cilj je popularizacija automobilizma i promocija bezbednosti u saobraćaju, a događaj će i ovoga puta imati međunarodni karakter, jer će okupiti učesnike iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Slovačke, Bosne i Hercegovine i Hrvatske:

Učestvovaće blizu 200 automobila, različitih proizvođača, među kojima su i micubiši, mustang i ševrolet, a posetioci će moći da vide i oldtajmere. Imaćemo i simulaciju vožnje, kao i takmičenje u stajlnigu, odnosno izgledu automobila i u ozvučenju u automobilu. Ovo će biti treći po redu Tjuning šou, koji će biti masovniji u odnosu na prethodne dve godine, a osim iz Srbije, imaćemo i goste iz regiona, odnosno susednih država – objašnjava Saša Jakša, potpredsednik Automobilskog udruženja „Car brothers„.

Udruženje „Car brothers“ je osnovano 2020. godine, redovno organizuje različite aktivnosti, koje često imaju i humanitarni karakter, a od osnivanja su deo i akcije „Kutija želja“:

Cilj nam je da malo više aktiviramo mlade i da im pokažemo da je automobilizam jedan zaista lep hobi u kojem može da se uživa. Učestvujemo na različitim takmičenjima, nastupali smo ove godine u našoj zemlji i u Bosni i Hercegovini, a u planu nam je da se takmičimo i u Mađarskoj, Hrvatskoj i Rumuniji. Još uvek smo novi u tome, ali se trudimo da budemo što bolji, tako da se nadamo da rezultati u narednom periodu neće izostati – dodao je Jakša. 

error: Content is protected !!