Mesec čarolije u Dečjem pozorištu „Lane“ počinje u nedelju

Decembar će i ove godine u Dečjem pozorištu „Lane“ biti mesec čarolije, a ansambl jedinog teatra za decu u Severnobanatskom okrugu pripremio je četiri predstave, od kojih će dve biti izvedene premijerno. Kako je za naš radio potvrdio direktor „Dečjeg pozorišta „Lane“ Aleksandar Maletin, čarolija počinje u nedelju, 3. decembra, a predstave će se poslednjeg meseca u godini igrati u dva termina, od 17 i 19 sati:

U nedelju, 3. decembra na repertoaru će biti „Fabrika Deda Mraza“, jedna zaista jako lepa predstava, u kojoj igra sedam glumaca. Cela ekipa jako voli da je igra jer je komična i dinamična i deca je mnogo vole. Nedelju dana kasnije, 10. decembra očekuje nas premijera predstave „Čarobna kapa Deda Mraza“, koja je takođe jedna lepa i komična novogodišnja priča. „Novogodišnji ukras“ će biti izveden 17. decembra, a 24. decembra ponovo premijera, i to predstave „Vecin novogodišnji kolačić“. Ono što je već postalo tradicija u našem gradu je i doček Dečje Nove godine, 31. decembra. Sve počinje u 11 sati, u podne je odbrojavanje, a nakon toga u 14 sati u našem pozorištu će biti jedna specijalna predstava,  koja je u izradi i čije ime neću zasad otkriti – kaže Maletin. 

Novogodišnja čarolija biće upotpunjena izgledom jednog od najlepših dvorišta u našem gradu. Otvaranje zimske bašte Dečjeg pozorišta „Lane“ je u nedelju u 17 sati: 

Svake godine jako lepo ukrasimo dvorište, ali mislim da će ovoga puta biti najlepše dosad. Jako smo se potrudili, početkom ovog meseca smo počeli sa sređivanjem, tako da će biti jako lepo ukrašeni i klub i foaje, a bašta će zaista biti čarobna. Ja bih ovom prilikom pozvao sve da dođu u Pozorište „Lane“, posebno one koji nikada nisu bili. Očekuju vas dobre vile, patuljci, Deda Mraz i paketići, lepa magija i najlepše dvorište – dodao je Maletin. 

error: Content is protected !!