Humanitarni „Ki dens fest“ 18. decembra u SC „Jezero“: Uz ples svim srcem za malog Damjana

U nedelju 18. decembra, sa početkom u 17 časova, u hali Sportskog centra „Jezero“ biće održan četvrti po redu humanitarni „Ki dens fest“, koji organizuje Udruženje sportskog plesa „Dens N soul“. Cena ulaznice je 200 dinara, a sav prihod od prodatih karata biće usmeren za lečenje jednogodišnjeg Damjana Petrova.

Mirna Krnić iz Udruženja „Dens N Soul“ kaže da će i ovoga puta program biti lep i bogat, u okviru kojeg će nastupiti plesači iz Kikinde i gosti:

Naša plesna škola će nastupiti sa mažoretkinjama i u modernom plesu. U goste nam dolaze hip-hoperi Plesni studio „Stajl“ iz Subotice, Plesni studio „M dens“ iz Subotice, mažoretkinje iz Ade „Venus plus“, mažoretkinje iz Pančeva „Lana“ i savremeni ples „Kvik dens“ iz Kneževca. Festival će svečano otvoriti bubnjarska sekcija iz Kikinde, koju vodi Dušan Linjački. Svake godine se trudimo da bude drugačije i što zanimljivije gledaocima. 

I četvrti po redu „Ki dens fest“ je humanitarnog karaktera, a prikupljen novac će ovoga puta biti upućen za lečenje Damjana Petrova, koji je na porođaju ostao bez kiseonika. Sredstva su mu potrebna za fizikalne terapije, logopedske i defektološke tretmane, MRI dijagnostiku, kao i za specijalističke preglede:

Ulaz je simboličnih 200 dinara. Neće biti prodaje karata, nego će publika moći novac da ubaci u kutiju, a ukoliko žele mogu donirati i više. Damjanu možemo pomoći i slanjem SMS poruke na broj Fondacije „Budi human“ 3030 sadržine 1316. 

Udruženje sportskog plesa „Dens N soul“ će od početka naredne godine vršiti upis novih članova, tako da će sve zainteresovane devojčice moći da se prijave tokom zimskog raspusta:

Primamo devojčice uzrasta od 4 do 14 godina, bavimo se modernim plesom, gde uključujemo malo i akrobacije, a imamo i jednu grupu mažoretkinja. Takmičenja počinju u ferbuaru, ima dosta toga u ponudi, tako da ćemo napraviti konkretniji plan gde će ko nastupiti. Naši najmlađi članovi će imati čast da 23. decembra na Trgu otvore Novogodišnji bazar, koji organizuje Turistička organizacija – rekla je Mirna Krnić. 

error: Content is protected !!