Vrbas pobednik turnira u basketu 3 na 3: Šampionima pripalo 150 000 dinara

Ekipa Vrbas osvojila je prvo mesto i novčanu nagradu od 150 000 dinara na turniru u basketu 3 na 3, koji je danas na Trgu organizovao Sportski savez Kikinde, uz podršku lokalne samouprvave. Drugo mesto i novčanu nagradu od 70 000 dinara osvojio je Grad Kikinda, a treće mesto i iznos od 30 000 dinara osvojila je „Kruna 3×3“ iz Zrenjanina. 

Na tuniru u basketu 3 na 3, koji je drugu godinu zaredom održan u centru grada, od ukupno 16 ekipa, prvo mesto osvojio je „Vrbas“:

Orgnaizacija je bila odlična. Mi smo kao ekipa uspeli da ispunimo naša očekivanja i da osvojimo prvo mesto. Već naredne nedelje nas očekuju novi turniri, tako da se nadamo da ćemo nastaviti u ovom pobedničkom ritmu -rekao je Dejan Janić iz pobedničke ekipe, koji je i proglašen za najboljeg igrača turnira. 

Interesovanje učesnika bilo je zaista veliko, tako da su organizatori neke ekipe morali i da odbiju. Za nagradni fond od 250 000 dinara borilo se ukupno 16 ekipa iz Kikinde, Vrnjačke Banje, Banatskog Dvora, Zrenjanina i Vrbasa:

Veoma smo zadovoljni kako je sve proteklo, iako smo imali manji prekid zbog kiše. Bilo je dosta publike, koja je uživala u sjajnim utakmicama. Kikindska ekipa je prošle godine bila šampion, ovoga puta druga iza Vrbasa, obe ekipe su bile zaista izvanredne -rekla je Jelena Čudanov, predsednica Sportskog saveza Kikinde. 

Finalnoj utakmici i proglašenju pobednika prisustvovao je i gradonačelnik Nikola Lukač koji je najboljima uručio pehar. 

 

error: Content is protected !!