Odigrana utakmica prvog kola Prve vojvođanske lige grupa ,,Jug“ za odbojkašice

Danas 21. oktobra u sali Osnovne škole ,,Sveti Sava“ odigrana je utakmica prvog kola Prve vojvođanske lige grupa ,,Jug“ za seniorke između dva gradska kluba, OK ,,KI-0230″ i OK ,,Kikinda“ .

Ekipa OK ,,Kikinda“ zabeležila je 2 poena za pobedu, dok je OK ,,KI-0230″ igrom uspeo da protivniku ne dozvoli da upiše 3 poena i tim OK ,,Ki-0230″ zabeležio je 1 poen u prvom kolu uprkos porazu.

Tamara Radlović trener OK „KI 0230“ Čestitala je ekipama na borbi do poslednjeg poena, a posebno njenim devojkama koje su uspele da, bez vođe i kapitena u igri koja je hospitalizovana u trećem setu usled povrede kolena, otežaju protivniku utakmicu do samog kraja. Njena povreda je zabrinula sve igrače i upravu kluba. Igranje utakmice protiv drugog gradskog kluba možda nije tehnički i taktički najbolja utakmica oba tima zbog previše nervoze u igri, ali svakako joj je drago da je utakmica ispraćena od strane publike u ovolikom broju. „Mi smo vrlo mlada ekipa koja je ove godine ušla u viši rang takmičenja, dok je ekipa OK ,,Kikinda“ ispala iz Druge lige i svakako nosi više iskustva iz prethodnog ranga. Takođe, za protivničku ekipu danas je nastupila i stara igračica OK ,,Kikinda“ koja je nakon školovanja u Americi ponovo članica domaćeg tima što je znatno uticalo na nekoliko odlučujućih poena u igri i donelo pobedu ekipi OK ,,Kikinda“ – izjavila je Tamara Radlović Trener OK „KI 0230“.

Cilj OK ,,KI-0230″ je  da sa ovim mladim sastavom i devojčicama koje su kadetkinje imaju što uspešniji nastup u seniorskom rangu, a da ubedljivo dominiraju u takmičenjima mlađih kategorija Odbojkaškog saveza Vojvodine.

[FinalTilesGallery id=“85″]

error: Content is protected !!