Streličarstvo: Treći „Ludaja kup“ u nedelju u hali SC „Jezero“

U organizaciji Streličarskog udruženja „Apolo“ u nedelju, 6. februara u hali Sportskog centra „Jezero“ biće održan treći po redu „Ludaja kup Kikinde“. Takmičenje će okupiti više od 100 streličara iz naše zemlje, a početak je zakazan za 9 časova. 

Kikinda će u nedelju, po treći put u okviru „Ludaja kupa“ ugostiti više od 100 streličara iz cele Srbije, a predstavnike u borbi za medelje imaće i domaćin, Streličarsko udruženje „Apolo“:

Naš klub predsatviće 11 takmičara. Imaćemo predstavnike u juniorskoj, kadetskoj, seniorskoj i veteranskoj konkurenicji i u svim stilovima gađanja, i nadamo se dobrim rezultatima. Zaključno sa jučerašnjim danom prijavilo se 140 streličara. Nadamo se da zbog epidemiološke situacije neće biti otkazivanja i da ćemo se i ovog puta pokazati kao dobri organizatori i domaćini – rekao je za naš radio Zaviša Lučić iz SU „Apolo“. 

Zbog situacije sa koronavirusom prisustvo publike biće ograničeno, a takmičenje će biti održano u dva termina:

U prvom, prepodnevnom terminu će gađati starosne kategorije i stilovi koji nemaju raspucavanja, nego samo kvalifikacioni deo. Posle podne će nastupiti kategorije i stilovi koji imaju i kvalifikacioni i deo sa raspucavanjem, odnosno borbe za medalje. 

„Ludaja kup“ je takmičenje koje se organizuje u okviru redovnog godišnjeg programa Streličarskog udruženja „Apolo“ i finansijski podržano je od strane lokalne samouprave. 

error: Content is protected !!