Streličarstvo: Šest medalja za „Apolo“ na Otvorenom kupu Zlatibora

Takmičari Streličarskog udruženja „Apolo“ nastupili su juče na Otvorenom kupu Zlatibora, gde su osvojili 4 zlatne i dve bronzane medalje. 
 
Najsjajnija odličja osvojili su juniorka Sara Zamurović u stilu olimpik, veteranka Sonja Šimon u stilu goli luk, kao i kadeti Đorđe Mišković i Danijel Mikan koji su u gađanju olimpik stilom imali isti broj poena i podelili su prvo mesto. Bronzanim medaljama okitili su se veterani Jožef Olah i Ljubomir Zamurović. Seniori Zaviša Lučić i Goran Nedomački kao i veteran Dragan Čobić imali su zapažen učinak u stilu olimpijski luk. 
 
 
Na takmičenju je nastupilo oko 50 takmičara iz cele Srbije. Gađalo se 12 meta u dva kruga sa po tri strele na različitim distancama i položajima na otvorenom prostoru. Takmičenje je bilo izuzetno zahtevno, imajući u vidu da se održavalo na 900 metara nadmorske visine po brdovitom terenu i po vrlo promenljivom vremenu. SU „Apolo“ je nastupio sa 9 takmičara i to je, do sada, najbrojniji nastup na takmičenjima van Kikinde. SU Apolo zahvaljuje Gradskoj upravi grada Kikinde koja podržava rad kluba, kroz finansiranje redovnog godišnjeg programa. 
 
 
error: Content is protected !!