Sedeća odbojka: OKI „Feniks“ zauzeo 4. mesto na međunarodnom turniru u Banjaluci

Odbojkaški klub invalida „Feniks“ iz Kikinde učestvovao je na tradicionalnom, 19. po redu turniru „Banja Luka open“, na kojem su osvojili 4. mesto. Takmičenje je okupilo ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 

Iz kikindskog kluba ističu da odlična saradnja sa OKI „Banja Luka“ traje već 12 godina, i da je uvek zadovoljstvo nastupati na ovom turniru. Banjalučani su, kažu, tradicionalno srdačni domaćini, druženje sa njima je dragoceno, kao i sa drugim poznatim ekipama iz BiH i Hrvatske, sa kojima je uvek dobro i odmeriti snage na terenu:

„Hrabre“ iz Zagreba smo već tradicionalno pobedili bez većih oscilacija, a u ostale dve utakmice smo samo imali ozbiljne prilike. Protiv Banjaluke smo svaki put kad bismo izjednačili, napravili neku grešku, a iskusni protivnici nisu propustili svoje šanse. U utakmici za treće mesto protiv IOK „Zagreb“ smo izgubili praktično dobijen prvi set, jer smo ispustili vođstvo od 7 poena pri samom kraju seta. U svakom slučaju, bilo bi nam veće zadovoljstvo da smo uspeli da pobedimo prvaka Hrvatske, nego što bi bilo osvajanjetrećeg mesta na turniru, ali videćemo se i sledeće godine – rekao je Dragoslav Đuričin, predsednik OKI „Feniks“. 

Ekpu Feniksa na turniru činili su: kapiten Brandić, Budurin, Debeljački, Marić, Mihaljčić, Milošev, Vlajkov i Zavišin i trener Dragin. 

error: Content is protected !!