Rukometaši Kikinde Grindeks dočekuju Kolubaru: Svi u halu za Arsena Tanackova

Rukometaši „Kikinde Grindeks“ u subotu, 13. novembra odigraće utkamicu 8. kola Super B rukometne lige protiv „Kolubare“ iz Lazarevca. Kikinđani su trenutno prvi na tabeli sa 13 osvojenih bodova, a subotnja utakmica u hali SC „Jezero“, koja je na programu od 19 sati, biće i humanitarnog karaktera, jer će se sredstva od prodatih ulaznica donirati za lečenje našeg sugrađanina Arsena Tanackova. 

Kapiten Kikinde Grindeks Stanimir Komarek pozvao je navijače da dođu u što većem broju kako bi se prikupilo što više sredstava, a rukometaši ostvarili novu pobedu uz podršku publike:

Zadovoljnii smo dosadašnjim totkom takmičenja, ostvarujemo pobede, imali smo jednu nerešenu utakmicu, ali je atmosfera u ekipi vrlo dobra i spremni smo za pobede. Osim rezultatskog značaja, utakmica u subotu će imati i humanitarni karakter. Saigrači ja smo želeli da se priključimo akciji pomoći Kikinđaninu Arsenu Tanackovu. Do kraja polusezone ostale su još tri utakmice, zaista se nadam da ćemo ostvariti pobede i da ćemo osvojiti titulu jesenjeg šampiona – rekao je Komarek. 

Atmosferom u klubu, kao i zdravstvenim biltenom zadovoljan je i trener kikindskog kluba Slaviša Laković, koji je takođe pozvao publiku da podrži rukometaše u što većem broju:

U dosadašnjem delu prvenstva smo pokazali da smo jedan od favorita. U naredna četiri kola pokušaćemo da ostvarimo maksimalan učinak i na odmor odemo sa zalihom koja nam garantuje mirniji nastavak sezone. Naše ambicije su da se plasiramo u viši rang takmičenja, a sa ovom ekipom koja će steći još veće igračko iskustvo, mislim da možemo da napravimo veoma lepu rukometnu priča u našem gradu – rekao je Laković. 

Posle 7 odigranih utakmica, Kikinđani su ostvarili 6 pobeda i jednom odigrali nerešeno. Trenutno imaju 3 boda više od drugoplasiranog Smedereva. 

error: Content is protected !!