Rukomet: MRK Kikinda Grindeks dobio pojačanje

Rukometni klub Kikinda Grindeks u novu sezonu, u kojoj će se takmičiti u Super B ligi Sever-Centar, ući će sa znatno jačim sastavom u odnosu na prethodnu sezonu u kojoj je osvojena šampionska titula u Prvoj ligi Sever. Kao što je poznato, gotovo celokupan tim iz prošle godine je ostao, a dovedena su za sada i tri pojačanja koja će dodatno povećati kvalitet ekipe.

Nakon odlaska Zarin Milana u Nemačku, ostala je upražnjena pozicija desnog krila, te se rukovodstvo Kikinde Grindeks odlučilo da angažuje Nenada Delibašića. Ovaj momak je rođen u Vrbasu, gde je naučio i prve rukometne korake. Ima 29 godina, a svoju karijeru je gradio u sledećim klubovima: Vrbas, Požarevac, Metaloplastika, Sloga Požega, Spartak Vojput.

Drugo pojačanje Kikinđana je Milan Lisica koji igra na poziciji srednjeg beka. Ponikao je u Bačkom Jarku, a pored matične Mladosti TSK, nastupao je i za Crvenu zvezdu iz Mokrina i Jugović iz Kaća. Ima 25 godina.

Nenad Trumbetaš, rukometaš sa podužim internacionalnim iskustvom, je još jedno novo lice u kikindskoj ekipi. Ponikao je u našem gradu, gde je kao talentovani mladi igrač nastupao za MRK Kikinda u poslednjoj sezoni u eliti 2003/2004. godine. Nakon toga odlazi u Crvenu zvezdu iz Mokrina. U Srbiji je sa uspehom igrao i za zrenjaninski Proleter i Smederevo, a svoju internacionalnu karijeru gradio je u grčkim klubovima: PAOK, Posejdon, Diomidis. Ima 30 godina.

error: Content is protected !!