Rukomet: Kikinda ima novog trenera, sutra u SC „Jezero“ stiže Partizan

Muški rukometni klub „Kikinda Grindeks“ ima novog trenera. Na toj poziciji Miljana Stanića zamenio je Goran Kurteš. U okviru 9. kola Superlige Kikinđani će sutra na domaćem terenu igrati protiv beogradskog Partizana. 

Nakon analize rezultata i kompletne atmosfere u timu, uprava kluba odlučila je da dosadašnjem treneru Miljanu Staniću zahvali na saradnji, i na njegovo mesto postavi Gorana Kurteša. 

Sve to je urađeno u želji da se ekipa trgne, da se postignu bolji rezultati i da se dođe do uspeha već u utakmici protiv Partizana. Sutra, 21. novembra u 20 sati u SC „Jezero“ dočekujemo beogradski klub, i ovom prilikom bih pozvao sve naše sugrađane da dođu u što većem broju, da nas podrže i pomognu nam da pobedimo velikog protivnika – rekao je za naš radio Vojislav Bulatović, direktor MRK „Kikinda Grindeks“. 

Kikindski rukometaši su nakon pobede nad ekipom Spartak Vojput iz Subotice zabeležili tri uzastopna poraza, i sa 5 osvojenih bodova trenutno zauzimaju deveto mesto na tabeli. Sutrašnji protivnik Kikinđana, beogradski Partizan, nalazi se trenutno na trećem mestu i ima pet uzastopnih pobeda. 

error: Content is protected !!