Počeo Noćni turnir u malom fudbalu: Za vredne novčane nagrade bori se 12 ekipa

Večeras je u dvorištu Gimnazije i Ekonomsko-trgovinske škole otvoren Noćni turnir u malom fudbalu, koji organizuje Sportski savez Kikinde, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, uz podršku Fudbalskog saveza grada i OFK „Kikinda“. Turnir je okupio 12 ekipa iz Kikinde, Zrenjanina, Novog Sada i Vrbasa.

Turnir će trajati najmanje osam dana, u zavisnosti od vremenskih prilika. U odnosu na prošlu godinu, nagradni fond je povećan, i ovoga puta iznosi 550 hiljada dinara: 

Prvo mesto biti nagrađeno sa 400 hiljada dinara, drugoplasirana ekipa će dobiti 100 hiljada dinara, dok nagrada za treće mesto iznosi 50 000 dinara. Upravo zbog velikog nagradnog fonda, imali smo dosta zainteresovanih ekipa, tako da će publika i ovog leta imati priliku da uživa u kvalitetnim i zanimljivim utakmicama – rekla je Jelena Čudanov, predsednica Sportskog saveza Kikinde. 

Dragan Pecarski, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, istakao je da ova sportska manifestacija ima veliku tradiciju u našem gradu: 

Radi se o jednom od najatraktivnijih sportskih dešavanja tokom leta u našem gradu. Uvek vlada veliko inetersovanje, kako ekipa za učešće, tako i publike koja prati utakmice – rekao je Pecarski. 

Prijatelji turnira obezbedili su i nagrade za publiku, koje će se izvlačiti u poluvremenu i u pauzama između utakmica. 

error: Content is protected !!