OFK Kikinda: Počele pripreme za nastavak prvenstva, ambicije plasman u viši rang

Danas je na Gradskom stadionu održana prozivka fudbalera OFK Kikinde, čime su zvanično počele pripreme za nastavak sezone u Vojvođanskoj ligi Istok. Kikinđani su polusezonu završili na liderskoj poziciji, sa 36 osvojenih bodova, a u prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva, u martu će na svom stadionu igrati lokalni derbi protiv ruskoselske „Crvene zvezde“:

Naše ambicije su da prvenstvo završimo na prvom mestu i da se plasiramo u viši rang. Mislim da imamo najkvalitetniji i najbolji tim, tako da se nadamo da ćemo uspeti ostvarimo postavljen cilj, da se vratimo u Srspku ligu. Želja nam je da oformimo konkurentan tim, koji će opstati u tom rangu i igrati značajnu ulogu u Srpskoj ligi – rekao je Dragan Felbab, predsednik OFK Kikinde. 

Sportski direktor OFK Kikinde, Marko Vukobrat kaže da je u toku prelazni rok, tako da će za nekoliko dana biti poznati svi odlasci i dolasci u klub: 

Moja želja je da dovedemo najmanje tri igrača, u zadnjoj liniji odbrane, u veznom redu i napadača. To neće biti nimalo lako, jer je u okolini uži izbor kvalitetnih igrača, ali idealno bi bilo da to budu mladi i ambiciozni igrači. I da ne bude mnogo pojačanja, imamo najbolju ekipu, dobro smo radili, što dokazuju i rezultati, a očekujem da mladi igrači dobiju još veću šansu. Radimo planski i postupno, a ako uđemo u viši rang, nastojaćemo da sagledamo nedostatke i da ne ponovimo grešeke iz prošle godine – rekao je Vukobrat. 

Na današnjoj prozvici i prvom treningu zimskih priprema, igrače je podzravio i trener Jevto Jarčević, koji je takođe izrazio nadu da će klub sa Gradskog stadiona i drugi deo sezone završiti na liderskoj poziciji i da će se vratiti u Srpsku ligu, gde i pripada. 

error: Content is protected !!