MUŠKI RUKOMETNI KLUB “ GRINDEKS“ ŠAMPIONI !!!

Rukometaši Kikinde Grindeks novi su šampioni Prve rukometne lige Srbije grupa Sever. Oni su pobedom nad ekipom Sivca, 4 kola pre kraja prvenstva, osigurali prvo mesto i put u Super B ligu. I na taj način, nakon 13 godina tavorenja kikindskog kluba po nižim rangovima, vratili Kikindu na rukometnu mapu Srbije i ispisali novu stranicu kikindskog rukometa.

Utakmica sa ekipom Sivaca 69 protekla je u totalnoj dominaciji domaće ekipe koja je od samog početka stavila gostujućem sastavu do znanja da iznenađenja u ovoj utakmici neće biti moguća. Čvrsta odbrana Kikinde Grindeks na čelu sa “ministrom odbrane“ Slavkom Miškovim, omogućila je domaćem napadu lagane golove iz kontra napada, te je tako već do poluvremena prednost domaćih iznosila velikih plus 9. Na pauzu se otišlo rezultatom 19:10. U nastavku, trener Pašić pružio je priliku svim igračima iz protokola, a oni su mu se na najlepši način odužili za ukazano poverenje. Konačan rezultat od 40:22 najbolje odslikava odnos ekipa na terenu.

Kod domaćih posebno raspoloženi bili su Đorđe Gamber sa 8 pogodaka i Milan Zarin sa 7, dok je u gostujućem sastavu bolji od ostalih bio Lazo Beslać strelac 9 pogodaka.

U narednom kolu Kikinda Grindeks gostuje u Žablju, ekipi ŽSK-a.

error: Content is protected !!