KAF „Mamuti“ proslavio 10. rođendan: Postanite novi član kluba

Klub američkog fudbala „Mamuti“ proteklog vikenda je proslavio svoj jubilarni deseti rođendan. Nakon decenije postojanja u klubu očekuju da će im 2019. godina doneti mnoge promene, a samim tim i nove uspehe.

Nažalost, u proteklom periodu mnogi problemi zadesili su „Mamute“, među kojima je finansijski svakako najteži. Iako je ovaj klub prethodne sezone uspeo da izbori opstanak u Prvoj ligi, visoki troškovi koje učešće u ovom rangu nosi primorali su ih da iz nje istupe. Tako će „Mamuti“ ove godine biti deo Druge lige Srbije, sa još 5 timova iz Kleka, Zemuna, Požarevca, Smedereva, i Pančeva i Vršca, koji su ujedinjeni kao tim Banata. 

U klubu navode da će najveći deo priprema u narednom periodu biti posvećen učvršćivanju tima. U planu je da se dovede što veći broj članova u svim selekcijama, kao i da se stvori prijatna, porodična atmosfera unutar tima.

Klub američkog fudbala „Mamuti“ poziva nove članove da im se pridruže. Svi zainteresovani dečaci i devojčice stariji od 12 godina mogu da dođu na treninge, koji se održavaju subotom od 16:30 u Osnovnoj školi „Sveti Sava“, i nedeljom od 14 časova u balonu kod Gradskog stadiona. Potencijalni budući igrači američkog fudbala mogu se javiti klubu i putem njihove Fejsbuk stranice i tako dobiti dodatne informacije. 

 

error: Content is protected !!