„Još jedna pobeda do ostvarenja cilja”

Rukometaši Kikinde Grindeks takmiče se u Prvoj ligi Srbije i nakon 17 odigranih mečeva upisali su 16 pobeda i samo jedan poraz što ih je dovelo u poziciju da već u 18. kolu reše pitanje prvaka. U subotnjem meču, u kom Kikinda dočekuje Sivac, može biti odlučen prvak ukoliko Kikinđani osvoje ceo plen na domaćem terenu. Trener ekipe, Dušan Pašić izrazio je zadovoljstvo što je ekipa nadomak najvišeg plasmana i rekao da je remi ili poraz u narednom meču, za njegov tim, neuspeh.

-Želimo da već u narednom meču zabeležimo pobedu i praktično obezbedimo titulu prvaka, četiri utakmice pre kraja. Imali smo manju pauzu tokom Uskršnjih praznika i odmorni smo i spremni za taj podvig. Jedini problem može biti to što nam u goste dolazi Sivac koji se grčevito bori da opstane u Prvoj ligi i zbog toga moramo biti oprezni, izjavio je nekadašnji rukometaš, a danas trener MRK Kikinda, Dušan Pašić.

Glavni strateg Kikinđana istakao je da je Super B liga stalno u mislima igrača i stručnog štaba i da niko ne krije euforiju povodom plasmana u viši rang, ali da će se o protivnicima i pripremama razmišljati tek po okončanju tekuće sezone.

Nemanja Brojčin, levi bek Kikinđana neće igrati u narednom meču zbog povrede koja će ga odvući sa terena na 2-3 nedelje, a golman Slavko Miškov kratko je analizirao dosadašnje utakmice i pozvao sugrađane da u subotu zajedno sa igračima, nakon pobede, proslave titulu šampiona.

-Odlučujući meč u sezoni bio je protiv Crvenke u gostima i taj meč smo dobili. Oni su bili naš najveći konkurent za ulazak u viši rang, a svaki bod u prvenstvu osvojili smo pošteno i zahvaljujući našem trudu. Zbog toga bih pozvao navijače da dođu u halu Jezero i zajedno sa nama proslave narednu pobedu i plasman u Super B ligu, izjavio je prvi golman ekipe, Slavko Miškov.

Utakmica protiv Sivca zakazana je za subotu u 18 časova u SC Jezero.

error: Content is protected !!