Još jedna pobeda GŽOK „Kikinda 0230“ na Kadetskom prvenstvu Vojvodine

U utakmici u okviru kadetskog prvenstva Vojvodine, GŽOK „Kikinda 0230“ je u tri nedelje još jednom savladao OK „Žitište“, ovoga puta maksimalnim rezultatom, sa 3:0 u setovima. Kikinđanke su prvi set dobile ubedljivo sa 25:10, dok su protivnice u drugom i trećem pružile veći otpor:

Devojke su utakmicu počele maksimalno skoncetrisano i tokom polovine seta se stvorila dovoljna razlika da se sve devojke razigraju. Pobednik drugog seta se takođe nije dovodio u pitanje, ali je u trećem došlo do opuštanja i dozvoljavanja protivniku da dođe u priliku da se vrati u meč. Ostaje žal za plasmanom na završni turnir 8 najboljih ekipa, jer smo u prvom kolu bojažljivo igrali protiv OK „Klek“, a u Žitištu smo izgubili jedan set, što nas je i koštalo prvog mesta, zbog set količnika. U svakom slučaju, prikazana igra pokazuje da mlade Kikinđanke imaju kvalitet i da od njih tek možemo da očekujemo dobre rezultate – izjavio je trener Igor Golijanin. 
 
Sastav ekipe: Nevena Rosić, Mia Cvejin, Jovana Markuš, Sonja Olajić, Nađa Radlović, Maja Miladinov, Anja Stevanov, Anđela Batanski, Elena Mohači i kapiten Sanja Đurašinović. 
 
 
error: Content is protected !!