Fudbal: ŽAK, ’’Polet’’, ’’Delija’’ i ’’Kozara’’ bez pardona

Tokom vikenda odigrane su utakmice četvrtog kola Vojvođanske fudbalske lige – istok, a najprijatnije iznenađenje napravio je ŽAK, koji je na gostovanju u Beloj Crkvi minimalnim rezultatom 1:0 savladao BAK i tako ostao u samom vrhu prvestvene tabele. Pobedu je ostvarila i ’’Kozara’’ koja je na svom terenu pobedila sa 2:0 ekipu ’’Jedinstva’’ iz Banatskog Karađorđeva. Novokozaračka ’’Sloboda’’ odigrala je bez golova u Žitištu protiv ’’Begeja’’. OFK ’’Kikinda’’ 1909’’ remizirala je na Gradskom stadionu sa ekipom ’’Mladosti’’ iz Omoljice 1:1.

Sledećeg vikenda OFK ’’Kikinda 1909’’ putuje na utakmicu protiv ’’Radničkog’’ u Kovinu. U Novim Kozarcima će ’’Sloboda’’ dočekati ’’Budućnost’’ iz Srpske Crnje, velikoselska ’’Kozara’’ gostuje ’’Radničkom’’ u Sutjesci, a kikindski ŽAK dočekuje na Vašarištu ekipu ’’Sloge’’ iz Plandišta.

Odigrane su i utakmice četvrtog kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin. Nakovački ’’Polet’’ napravio je pravi podvig u ovoj sezoni i savladao sa 3:0 ekipu ’’Crvene zvezde’’ iz Ruskog Sela u komšijskom derbiju. Mokrinski ’’Delija’’ bez većih problema pobedio je ’’Banat’’ iz Čente sa 1:0.

Mokrinčani sledećeg vikenda putuju u Zrenjanin na utakmicu protiv ’’Proletera 2006’’, ’’Crvena zvezda’’ će u Ruskom Selu dočekati ’’Naftagas’’ iz Elemira, dok će nakovački ’’Polet’’ na gostovanje u Lukićevo protiv ’’Mladosti’’.   

error: Content is protected !!