Fudbal: ’’Kikinda’’, ’’Kozara’’ i ’’Sloboda’’ rutinski do pobede

U odigranim utakmicama 28. kola Vojvođanske fudbalske lige ( istok ), kikindski klubovi ostvarili su uglavnom pobede, Železničari su ipak remizirali, dok su Nakovčani pretrpeli poraz.

FK ’’Kozara’’ iz Banatskog Velikog Sela pobedila je u Banatskom Karlovcu ekipu ’’Proletera’’ sa 4:0, dok je OFK ’’Kikinda 1909’’ savladala na Gradskom stadionu ekipu ’’Mladosti’’ iz Omoljice 3:1. ’’Sloboda’’ je u Novim Kozarcima uspela da preokrene rezultat u svoju korist protv ’’Radničkog’’ iz Kovina pobedivši goste sa 4:2.

Kikindski ŽAK je na Vašarištu odigrao nerešeno 1:1 protiv ’’Vojvodine 1928’’ iz Perleza, a nakovački ’’Polet’’ pretrpeo je poraz od 7:1 na gostovanju u Vršcu.
U utakmicama 27. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin oba kluba sa područja Kikinde ostvarila su pobede.

Ruskoselska ’’Crvena zvezda’’ pobedila je na svom terenu ’’Mladost’’ iz Banatskog Despotovca sa 3:2, dok je bašaidska ’’Vojvodina’’ istim rezultatom bila bolja od ’’Banata’’ iz Čente.
Odigrane su i utakmice 20. kola Opšitnske lige Žitište – Nova Crnja. Mokrinski ’’Delija’’ deklasirao je ’’Roham’’ iz Nove Crnje sa 10:0, dok je ’’Napredak’’ u Banatskoj Topoli savladao ekipu ’’1.oktobra’’ iz Srpskog Itebeja sa 4:3.

error: Content is protected !!