Fudbal: Derbi u Banatskoj Topoli, Bašaici uspešniji

Juče su odigrane utakmice 10. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin, a klubovi sa područja Kikinde nisu baš imali uspešan dan. Nakovački “Polet“ poražen je na gotovanju u Botošu sa 6:1 od ekipe “Omladinac FAM“, “Crvena zvezda“ iz Ruskog Sela poražena je u Čenti od “Banata“ sa 3:1, dok je mokrinski “Delija“ remizirao 1:1 sa ekipom “Mladosti“ iz Lukićeva.

Nakon deset odigranih kola, mokrinski “Delija“ zauzima sedmu poziciju, ruskoselska “Crvena zvezda“ nalazi se na devetom mestu, dok je nakovački “Polet“ na 13. poziciji. Nakovčani će sledećeg vikenda ugostiti “Lehel“ iz Mužlje, “Delija“ će u Aleksandrovo, dok će Ruskoselci ugostiti “Proleter 2006“ iz Zrenjanina.

U derbiju 8. kola Međuopštinske fudbalske lige Kikinda – Žitište, “Napredak“ je u Banatskoj Topoli na domaćem terenu dočekao bašaidsku “Vojvodinu“. Derbi je pripao Bašaicima sa 4:1, koji su sada učvrstili prvu poziciju na tabeli. Sledeće nedelje “Vojvodina“ dočekuje kod kuće “Roham“ iz Nove Crnje, dok će “Napredak“ na putovanje u Bočar protiv “Jedinstva“.

error: Content is protected !!