Džudisti „Partizana“ uspešni na takmičenjima proteklog vikenda

Tara Kojić

Mladi kikindski džudisti učestvovali su proteklog vikenda na Međunarodnom kupu „Una Bihać 2017“, ekipnom takmičenju „Pobednik Zrenjanina“ i na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire. Na ovim takmičenjima osvojeno je sedam medalja. 

Na šestom po redu Kupu u Bihaću, džudisti „Partizana“ osvojili su jednu srebrnu medalju. Tara Kojić bila je druga među devojčicama do 16 godina, u kategoriji 44 kilograma. Aleksandar Rođan je na istom takmičenju, u konkurenciji dečaka do 14 godina osvojio peto mesto.

U nedelju,  na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u Zrenjaninu za mlađe pionire Kikinđani su osvojili jednu zlatnu, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje. Osvajači odličja izborili su plasman na državno prvesntvo koje će biti održano u subotu, 28. oktobra.

Zlatnom medaljom okitio se Tibor Kaločanj (preko 66 kilograma), drugo mesto zauzela je Dunja Mutavdžić (36 kilograma) dok su bronzane medalje osvojili: Nađa Iličin (36 kilograma), Milorad Barbul (34 kilograma), Luka Mićić (46 kilograma) i Marko Mićić (50 kilograma).

Na ekipnom takmičenju „Pobednik Zrenjanina“ džudisti „Partizana“ ostvarili su dve pobede i dva poraza i zauzeli sedmo mesto.

error: Content is protected !!