INFO Servis

Završna priredba predškolaca „Kad si srećan, pleši“ na Gradskom stadionu

Danas je na stadionu Fudbalskog kluba „Kikinda“ održana završna priredba predškolaca, u kojoj su učestvovali mališani iz svih 18 vrtića sa teritorije našeg grada. Predškolsko obrazovanje u Kikindi i okolnim selima ove godine završilo je 439 dece. 

Direktorica Predškolske ustanove „Dragoljub Udicki“, Kristina Drljić kaže da je ovaj dan veoma važan kako za decu i roditelje, tako i za vaspitače:

Ovo je kruna zajedničkog rada i truda vaspitača, dece i roditelja. Kao i svake školske godine, tako i ove, ispraćamo jednu divnu generaciju. Trudimo se da ovo bude dan za pamćenje. U neku lepšu budućnost danas kreće 439 predškolaca, a mi smo tu da ih i dalje podržavamo – rekla je Drljić. 

Događaju je prisustvovao i gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač, koji je vaspitačima čestitao na još jednoj izvedenoj generaciji, koja je sada pripremljena za školu:

Roditeljima, bakama i dekama takođe čestitam i želim dobro zdravlje, mnogo osmeha i igre. Očekuje ih nova epoha u životima, koja donosi učenje i znanje, i siguran sam da će biti ponos svojih roditelja i svoje predškolske ustanove. Verujem da će pamtiti vrtiće i vaspitače koji su ih tokom proteklih godina učili i pripremali za jednu novu fazu u životu – rekao je gradonačelnik Lukač. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!