INFO Servis, Sport

Završen turnir u odbojci na pesku: Prvo mesto za “Hijene“, MVP turnira Ivana Milić

Odbojkašice ekipe “Hijene“ osvojile su prvo mesto na turniru 3×3 u odbojci na pesku koji je tokom dva prethodna dana održan na terenima Sportskog centra “Jezero“. Turnir je organizovala Kancelarija za mlade, uz podršku Grada Kikinde. Turnir je okupio pet ekipa. Drugo mesto pripalo je ekpi “Trix“, dok su trećeplasirane bile članice ekipe “Trios“.

Za najbolju igračicu na turniru proglašena je Ivana Milić iz pobedničke ekipe, koju su još sačinjavali Dejana Petkov i Tijana Vlašić.

-Turnir je bio veoma zanimljiv i super organizovan. Bilo je dosta naporno jer smo igrali u prethodna dva dana, a bilo je veoma toplo i sunčano sa temperaturom preko 35 stepeni, ali smo ipak uspeli da se uprkos svemu okupimo, da uskladimo sve obaveze i na kraju pobedimo. Igra na pesku dosta je zahtevnija, pre svega zbog neravnog terena, vremenskih uslova, pa je samim tim naš skok ili naša pauza koju smo imali nakon završetka sezone, doprinelo da bude teže. Ukoliko se ukaže prilika, takmičićemo se i na drugim turnirima. Svi pitaju zašto smo se nazvale hijene, pa je odgovor da karakteristike tih životinja opisuju i nas – istakla je MVP turnira, Ivana Milić.

Turnir je organizovan u okviru Omladinskog sportskog leta koje organizuje Kancelarija za mlade Grada Kikinde:

Kada se podvuče crta, turnir je jako lepo odrađen, bilo je pet ekipa, svaka ekipa imala je po tri člana i svako je igrao sa svakim, tokom dva dana i na kraju su se računali bodovi, a mi smo dobili osvajača turnira, drugoplasirane i osvajače trećeg mesta. Tu je bila ekipa prve pomoći, imali smo doktora, veliki broj sponzora, kao i ogromnu podršku volontera koji su pomogli da sve protekne kako treba, a na kraju su uručili i nagrade pobedinicima. Podelili smo vaučere za kupovinu sportske opreme, podelili smo lopte, bilo je hrane, tako da sam zaista zadovoljna kako je sve prošlo. Najbolji igrač dobio je pehar, dok smo najboljim ekipama uručili medalje – istakla je Andrea Arnuš, koordinatorka Kancelarije za mlade Grada Kikinde.

Pehar najboljoj igračici na turniru i medalje najboljim ekipama uručio je član Gradskog veća za sport i omladinu, Dragan Pecarski.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!