INFO Servis, Sport

Vojvođanska fudbalska liga: “Sloboda“ slavila protiv “Begeja“, “Kozara“ poražena u Starčevu, Ruskoselci izgubili od Karađorđevčana

U utakmicama 10. kola Vojvođanske fudbalske lige – istok, fudbaleri “Slobode“ slavili su na svom stadionu u Novim Kozarcima protiv “Begeja“ iz Žitišta sa 1:0. Jedini strelac na utakmici bio je Aleksandar Đurđević u 82. minutu. Fudbaleri “Slobode“ tako su se našli na trećoj poziciji sa svega dva boda manje od prvoplasiranog “Omladinca FAM“ iz Botoša i drugog elemirskog “Naftagasa“. Fudbaleri “Crvene zvezde“ iz Ruskog Sela doživeli su poraz na gostovanju u Banatskom Karađorđevu. Ruskoselci su izgubili od “Jedinstva“ sa 2:0 i nalaze se na sredini prvenstveme tabele. Poraz su pretrpeli i fudbaleri “Kozare“ iz Banatskog Velikog Sela koji su izgubili na gostovanju u Starčevu. Velikoselci su poraženi sa 3:1 od “Borca“, a gol za goste postigao je Vojislav Stanaćev.

Narednog vikenda, fudbaleri “Slobode“ gostovaće u Elemiru “Naftagasu“, “Kozara“ će ugostiti “Jedinstvo“ iz Banatskog Karađorđeva, dok će ruskoselska “Crvena zvezda“ igrati na svom terenu protiv “Sloge“ iz Plandišta.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!