INFO Servis

Stigli gosti „Gastro karavana“: Kikinda prvi domaćin nove manifestacije

„Gastro karavan“, nova manifestacija koja će danas biti održana na Starom jezeru, okupila je predstavnike turističkih organizacija i gastronome iz brojnih mesta Srbije. Kikinda je prvi domaćin ove manifestacije čiji je cilj da se širom zemlje predstavi turistička ponuda grada domaćina i gostujućih gradova, kao i gastronomski specijaliteti iz različitih krajeva naše zemlje.

Goste iz Novogi Bečeja, Zrenjanina, Sente, Sombora, Bečeja, Novog Kneževca, Boljevca, Žagubice, Bora, Valjeva, Novog Pazara, Zaječara, pozdravio je gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač, u dvorištu Kurije.

Kikinda je grad dobrih ljudi, dobro došli kod nas. Gastronomska ponuda naše Srbije biće prikazane široj javnosti u želji da razmenimo iskustva i da gastronomsku ponudu zna svaki kutak naše zemlje. Drago mi je što su Kikinđani prepoznali da je ovo kvalitetna manifestacija koja će, nadam se, biti tradicionalma. Želim vam da uživate u Kikindi, siguran sam da ćete se sa ukusom današnjeg iskustva sećati dugo našeg grada-poručio je Lukač okupljenim učesnicima.

Predstavnici ovih gradova i mesta imaće prvo priliku da se upoznaju sa svim turističkim znamenitostima i potencijalima našeg grada, nakon čega će, od 14 sati, na Starom jezeru biti predstavljena i gastronomska ponuda učesnika.

Organizator današnjeg dešavanja je Turistička organizacija Kikinde i Grad Kikinda.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!