INFO Servis

Predavanje „Zdravim navikama do kvalitetnijeg života“ u nedelju u Biblioteci

Udruženje građana „Zdravlje na dlanu“ u nedelju, 3. jula, sa početkom u 18 sati, u dvorištu Narodne biblioteke „Jovan Popović“ organizuje predavanje pod nazivom „Zdravim navikama do kvalitetnijeg života“. Predavač će biti Nemanja Milović, personalni i kondicioni trener. 

Kikindsko Udruženje građana „Zdravlje na dlanu“ već skoro celu deceniju, kroz različite aktivnosti, promoviše zdrave stilove života. Dr Goran Abraham, iz Udruženja „Zdravlje na dlanu“ kaže da je cilj da se sugrađanima predoči kako da, uz promene u načinu života, sebi obezbede što duži i kvalitetniji život:

Predavač je Nemanja Milović, koji je završio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, gde je i predavač na kursevima za personalnog trenera. Bio je i fitnes ličnost godine 2021. i jedna je od najprepoznatljivijih ličnosti kada su u pitanju zdrave navike. Cilj je prvenstveno da utičemo na mlade, jer je Nemanja Milović dosta aktivan na društvenim mrežama i upravo ga dosta mlađe populacije prati. Shodno tome, želimo da mladima približimo to kako da se ponašaju da bi bili zdravi, i psihički i fizički. Biće tu i neke druge teme, koje će biti interesantne i starijoj populaciji – kaže dr Abraham. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!