INFO Servis

Postavljena kupola na kapeli na Mokrinskom groblju

Radovi na izradi i postavljanju kupole na Mokrinskom groblju u našem gradu su nedavno završeni. Vrednost radova je 2 miliona i 900 hiljada dinara, a sredstva su obezbeđena iz budžeta preduzeća. Izvođač radova je firma „TT ING“ iz Кikinde. 

Upravljanje Centralnim grobljem jedno je od najznačajnijih delatnosti Javnog preduzeća „Кikinda“, koje konstantno ulaže u uređenje objekta i poboljšanje kvaliteta usluga: 

Idejno rešenje sa statičkim proračunom je izvršeno za montažno-demontažnu konstrukciju kupole, čiji je oblik morao da odgovara postojećem objektu. Кupola je izrađena od čeličnih profila sa antikorozivnom zaštitom, rešetkaste konstrukcije i visoko kvalitetnog nemačkog leksana, debljine 10 milimetara, koji poseduje 10 godina protivgradne garancije – istakla je Branka Živaljević, rukovodilac službe groblja.

Javno preduzeće „Кikinda“ trudi se da, pored uređenja groblja i postavljanjem ove kupole, porodicama preminulih jednim delom olakša težak, nimalo prijatan događaj i pomogne da njihove najmilije isprati na svečan i dostojanstven način.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!