INFO Servis

Poslednje izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u subotu

Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ biće održano u subotu, 26. decembra u 17:55 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije. Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuju nikada bogatije nagrade; 10 automobila FIAT 500L, trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi. 

U ovom trenutku u konkurenciji je blizu 6.000.000 koverata što znači da su građani do sada poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova. Za sada su najodgovorniji građani Vranja, Svaskog venca i opštine Blace. Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu Uzmi račun i pobedi 2020 ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre koji je planiran za početak sledeće godine.

Građani još imaju vremena da učestvuju u velikom finalnom izvlačenju, a sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka odnosno poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik, s obzirom da nema potrebe za čekanjem u redu niti ulaskom u poslovnice pošte. Iz Vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Izvor: Tanjug

 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!