Konjički klub „Banat“ obradovao paketićima korisnike „Naše kuće“

Kikindski Konjički klub „Banat“ organizovao je danas akciju dodele novogodišjih paketića korisnicima Centra za pružanje usluga socijalne zaštite „Naša kuća“. Poklone pred novogodišnje praznike dobio je 31 korisnik ove ustanove. 
Jelena Šorak iz Konjičkog kluba „Banat“ kaže su paketići pripremljeni uz pomoć i podršku loaklne samouprave:
Želela bih da zahvalim Gradu Kikindi za pomoć priikom realizacije svih naših aktivnosti. Naredna naša aktivnost biće za Badnji dan, kada će naše zaprege biti u oba hrama u Kikindi. Želimo da našem gradu vratimo sjaj ovog velikog praznika, kako je to nekada bilo – rekla je Šorak. 
 
Direktorica Centra, Cecilija Šajber kaže da je ova sedmica cela bila u duhu predstojećih praznika i da se danas, na najlepši mogući način završava:
Ugostili smo gradonačelnika Nikolu Lukača, Deda Mraza, kao najvažniju ličnost u ovom periodu godine, Snežnu kraljicu koja je u njegovoj pratnji i članove Konjičkog kluba „Banat“, koji su organizovali ovu lepu akciju i doneli poklone. Naši korisnici su oduševljeni i ne znaju šta im je lepše, paketići, to što su videli Deda Mraza ili kočije i konji. Ovo je zaista jedan lep i celokupan događaj za njih – rekla je Šajber. 
 
Gradonačelnik Nikola Lukač kaže da je magija novogodišnjih praznika započeta današnjom akcijom podele paketića korisnicima „Naše kuće“: 
Stigli smo karucama i veoma obradovali korisnike Centra za pružanje usluga socijalne zaštite. Zadovoljstvo je videti njihove osmehe i sreću. Nastavljamo sa ovom akcijom, u narednom periodu posetićemo svu decu koja su pisala Deda Mrazu i obradovati ih paketićima, jer nam je njihova radost najvažnija – rekao je Lukač. 
error: Content is protected !!