INFO GRAD KIKINDA, 28. maj

Danas je utorak, 28. maj

Akcija sakupljanja kabastog otpada:

U okviru akcije sakupljanja kabastog otpada još danas 6 kontejnera biće u Nemanjinoj ulici, danas i u sredu 4 kontejnera biće u Ulici Vojvode Mišića, a dva u Srbobranskoj, od Moravske do Vojina Zirojevića, u sredu, 29. i četvrtak, 30. maja 2 kontejnera biće u Srbobranskoj, od Vojina Zirojevića do Omladinske, a 4 u Ivana Jakšića, od četvrtka, 30. i do subote, 1. juna: šest kontejnera biće postavljeno duž Ulice Nikole Francuskog, a od subote, 1. do ponedeljka, 3. juna šest kontejnera biće postavljeno duž Ulice Sterije Popovića. 

Još danas kontejneri će biti na sledećim lokacijama u Banatskoj Topoli: Bašaidska ulica (na ulazu u selo iz pravca Bašaida kod magacina), na uglu Beogradske i Novog reda, u Oslobodilačkoj (na parkingu iza Mesne zajednice) i u Nikole Tesle (kod Pošte), a danas i u sredu, 29. maja: u Ulici Nikole Tesle (kod groblja), Petefi Šandora (kod stadiona), Kikindska (na ulazu u selo iz pravca IPP Banata) i u Vuka Karadžića broj 32. 

U sredu, 29. i u četvrtak, 30. maja kontejneri će biti na sledećim lokacijama u Bašaidu: ugao Đure Jakšića i Svetozara Miletića, ugao Đure Jakšića i Zmaj Jovine, ugao Rade Budurina i Svetozara Miletića i ugao Rade Budurina i Zmaj Jovine, od četvrtka do subote: ugao Aleksandra Grujića i Svetozara Miletića, ugao Aleksandra Grujića i Zmaj Jovine, ugao Svetosavske i Svetozara Miletića i ugao Svetosavske i Zmaj Jovine, a od subote, 1. do ponedeljka, 3. juna: ugao Milana Grujića i Svetozara Miletića, ugao Milana Grujića i Zmaj Jovine, ugao Svetozara Markovića i Svetozara Miletića i ugao Svetozara Markovića i Zmaj Jovine. 

Kulturni centar:

U okviru Francuskog filmskog karavana, večeras će sa početkom u 20 sati u velikoj sali Kulturnog centra biti prikazan dokumentarni film „Kućne igre“, u sredu će publika moći da pogleda „Veštice sa istoka“, koji govori o ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Japana, a u četvrtak će biti projekcija filma „Slalom“ o mladoj skijašici. 

Narodno pozorište:

Večeras će na repertoaru Narodnog pozorišta u našem gradu biti predstava „Oblaci“ o pesniku Dušanu Vasiljevu. Početak je u 20 sati. 

Vreme:

Pretežno vedro i toplo. Najviša tamperatura u Kikindi biće 27 stepeni. 

Bioprognoza: 

Očekuje se povolјna biometeorološka situacija u većem delu zemlјe. U delovima južne, jugozapadne i istočne Srbije oprez se savetuje astmatičarima. Preporučuje se adekvatno odevanje. Kod meteoropata su moguće malaksalost i glavobolјa.

error: Content is protected !!