Članice Udruženja „Dance N soul“ fantastične na međunarodnom takmičenju na Paliću

Članice Udruženja sportskog plesa „Dance N soul“ nastupile su ovog vikenda na internacionalnom plesnom festivalu „Infinity“, gde su se predstavile sa 12 solo i 4 grupna nastupa i osvojile ukupno 16 narada. 

Jovana Radulović u je u street style mini kategoriji osvojila prvo mesto, kao i Manja Injac u jazz style mini, Teodora Cvitanovic u jazz style children kategoriji i Nika Beleslin u open mini. Drugo mesto u svojim kategorijama osvojile su Sofija Nikić, Anđela Vasilev, Renata Žoldoš, Mila Marić, Milijana Stankov, Danica Čavić i Teodora Palinkaš. Maša Marić je u svojoj kategoriji bil treća. Kikinđanke su bile veoma uspešne i u grupnim nastupima, pa su prva mesta osvojile „Plave“ i „Crvene šljokice“, dok su „Tirkizne“ i „Ciklama“ bile treće u svojim kategorijama:

S obzirom na to da je takmičenje internacionalno i da su deca u svim nastupima imala jaku konkurenciju, mi smo prezadovoljne njihovim plasmanima plasmane i ponosne što su nas predstavljale na ovom festivalu – rekla je Mirna Krnić, osnivač Udruženja sportskog plesa „Dance N soul„.

error: Content is protected !!