Nataša Krsmanović i Tijana Malešević sutra u poseti Odbojkaškom klubu „Ki 0230“

Nekadašnje odbojkaške reprezentativke Nataša Krsmanović i Tijana Malešević posetiće u sredu, 14. aprila sve takmičarske selekcije i školu odbojke Odbojkaškog kluba „Ki 0230“. Nakon preporuke, odbojkaške šampionke obratile su se kikindskom klubu u želji da održe pokazne treninge, motivišu još više devojčica da se bave ovim sportom i najave kamp koji će ove godine organizovati prvi put. 
 
 
 
Tamara Radlović, trener Odbojkaškog kluba „Ki 0230“ izražava veliko zadovoljstvo što će polaznice škole odbojke imati priliku da razgovaraju sa uspešnim sportistkinjama i čuju njihove priče o ulasku u profesionalni sport, odricanjima i putu ka uspehu:
 
Trudimo se i da na neki drugačiji način podržimo rad sa našim mlađim kategorijama. Želimo da kroz priču poznatih i uspešnih sportista i sportistkinjama damo podstrek našim najmlađim članovima da i dalje treniraju i budu što bolje u svojim kategorijama. Sutra će nas posetiti Nataša Krsmanović i Tijana Malešević, koje će devojčicama ispričati o svom putu ka uspehu, promovisaće dosadašnji rad sa mlađim kategorijama i predstaviće svoj kamp koji će organizovati ovog leta – rekla je Radlović. 
 
Dve bivše reprezentativke obilaze klubove širom naše zemlje u potrazi za mladim talentima, kako bi Srbija i dalje bila uspešna u ovom sportu i beležila sjajne rezultate. 
 
Foto: tinvolej.com
error: Content is protected !!