INFO GRAD KIKINDA, 15. septembar

Danas je subota, 15. septembar

Radosne vesti:

U toku jučerašnjeg dana u Kikindi su rođeni jedna devojčica i jedan dečak.

Hitna služba:

Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 40 puta, 25 intervencija bilo je na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 15 pregleda.

Manifestacija ,,Promocija sporta i fizičke aktivnosti kroz odbojku“ u subotu na trgu

Druga po redu manifestacija ,,Promocija sporta i fizičke aktivnosti kroz odbojku“ biće održana u subotu, 15. septembra od 10 do 13 časova na gradskom trgu. Događaj organizuje Odbojkaški klub ,,KI-0230“. 

Otvoreno Prvenstvo Kikinde u tenisu

Danas i sutra održaće se Otvoreno Prvenstvo Kikinde u tenisu u kategoriji dečaka do 12 godina. Turnir organizuje Teniski klub Kikinda. Takmičenje počinje u 10 sati  na otvorenim terenima Tenis kluba Kikinda.

Vojvođanska liga „istok“

Fudbalski klub „ŽAK“ će u nadelju, 16. septembra sa početkom u 16 časova na stadionu Vašarište, u okviru 5. kola Vojvođanske lige „Istok“ igrati protiv ekipe „Sloge“ iz Plandišta. 

Dečje pozorište „Lane“

U nedelju, 16. septembra, sa početkom u 19 sati u decjem pozorištu „Lane“ biće odigrana predstava “ Šta me snađe usred lađe“.

Nacionalna služba za zapošljavanje

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava građane da će u ponedeljak, 17. septembra isplatiti posebnu novčanu naknadu za avgust tekuće godine.

Akcija prikupljanja kabastog otpada u okolnim selima

Akcija prikupljanja kabastog otpada u okolnim selima, koju organizuju kompanija FCC doo Kikinda i Sekretarijat za zaštitu životne sredine, počela je u ponedeljak i trajaće do 30. novembra. Od 17.  do 24. septembra kontejneri će biti postavljeni u Ruskom Selu. 

Više informacija možete dobiti pozivom Info centra na broj: 0800 111 666

Crveni krst Kikinda

Crveni krst Kikinda i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi za građane Kikinde u utorak, 18. septembra. Akcija će biti održana u prostorijama Crvenog krsta, od 9 do 12 časova. 

Kulinarsko takmičenje „Kikindska zlatna jesen“ 23. septembra na Starom jezeru

UG „Banatski kulinari“ i ove godine u okviru manifestacije „Dani ludaje“, u nedelju 23. septembra organizuje takmičenje u kuvanju riblje čorbe. U toku je prijavljivanje, a kotizacija po ekipi iznosi 2.000 dinara. 

Telefoni za prijavljivanje ekipa: 069/ 49 29 511 (Dušan), 060/ 434 10 37 (Radovan).

Vreme:

U Kikindi danas delimično oblačno, moguća je slaba kiša. Maksimalna temperatura 27 stepeni.

error: Content is protected !!