OKI „Feniks“ uspešan u prvom kolu prvenstva Srbije

U okviru prvog kola državnog prvenstva u sedećoj odbojci OKI „Feniks“ je obe utakmice dobio maksimalnim rezultatom. 

 

Prvenstvo Srbije u sedećoj odboji 2017/2018. je organizovano kao niz kola u kojima se igraju po tri utakmice. U prvom kolu su odigrane međusobne utakmice ekipa OSUI Crvenka, OSUI Laktaši i OKI Feniks.

Kikindski Feniks je obe utakmice dobio maksimalnim rezultatima od 3:0, dok rezultati po setovima pokazuju njihovu nesumnjivu dominaciju u ovom kolu. Preostali susret je završio pobedom Laktaša nad domaćinom iz Crvenke sa 3:1. Uz tri pomenuta tri kluba u Prvenstvu Srbije 2017/18 učestvuju i klubovi OKI Banja Luka, KSO Kragujevčani i KSO Smeč, sa kojima će kikinđani odigrati utakmice u novembru i decembru.

Nema šta mnogo da se priča kada se momci vrate sa ovakvim rezultatom. Teško je da može bolje. Odlično smo otvorili oba prvenstva, i Srbije i Mađarske. Prema planu oba takmičenja mi u jesenjem delu nemamo domaćinstvo. Možda je i bolje tako, pa ćemo imati priliku da prednost domaćeg terena iskoristimo na proleće kada se budu vodile odlučujuće borbe za vrh i kada, možda, nijanse budu odlučivale – rekao je predsednik kluba Dragoslav Đuričin.

 

Za Feniks su igrali: Anđelov, Brandić, Debeljački, Golijanin, Marić, Milošev, Vlajkov i Zavišin. Trener kluba je Branislav Dragin.

 

 

error: Content is protected !!