Sedeća odbojka: OKI Feniks sigurno napreduje ka odbrani titule

Savremen kompleks Sportskog centra u Matrahazi, bio je ovog vikenda domaćin drugog turnira lige Mađarske. Ekipa iz našeg grada, OKI Feniks, napravila je ogroman napredak u misiji odbrane titule pobedivši sve rivale sa maksimalnih 3:0.

OKI Feniks je proteklog vikenda savladao Vašaš iz Budimpešte, žensku reprezentaciju Mađarske i najvećeg rivala – tim Njiređhaze. Tako je Feniks na kraju polusezone zaseo na čelnu poziciju tabele sa maksimalnih 18 bodova, Njiređhaza je na  drugom mestu sa 14, zatim Tatabanja sa 13 i tako dalje.

 
Predsednik Đuričin je, naravno, vrlo zadovoljan postignutim, ali kaže da ima tu još dosta da se igra.
Za razliku od domaće lige, imali smo sreće da su nam se oporavili ključni igrači, te smo izašli na teren u bezmalo najjačem sastavu. Dodatno nam je pogodovao i raspored turnira u kom nismo imali protivnike koji bi nas mogli iznenaditi pre poslednje i ključne utakmice protiv Njiređhaze. Tu utakmicu smo odigrali skoro savršeno i naš ljuti protivnik se ovog puta nije ništa pitao. Rezultatski je to sigurno do sada naša najsigurnija pobeda nad ovim timom. Pre kraće pauze u takmičenjima nam po tradiciji ostaje još učešće na međunarodnom turniru u Banja Luci prvog vikenda u decembru, a nakon pauze u januaru počinjemo pripreme za Kup Mađarske, što nam je tamo još ostalo kao neosvojena tvrđava“ – zadovoljno je završio Đuričin.
 
Za Feniks nastupili (foto):
gornji red – Đuričin, Mihaljčić, Brandić, Marić, Milošev, Dragin
donji red – Zavišin, Budurin, Vlajkov, Đapa, Debeljački.
 
error: Content is protected !!