Fudbal: FK ’’Kozara’’ nastavila pobednički niz

Vojvođanska fudbalska liga – istok polako se završava i do kraja su ostala četiri kola.

Najinteresantnije ovog vikenda bilo je na stadionu Vašarište gde je odigrana utakmica ŽAK-a i FK ’’Kozare’’ iz Banatskog Velikog Sela. Utakmica je u svakom slučaju pripala gostima koji su Železničare porazili sa 7:0.
Nije bolje prošla ni ekipa nakovačkog ’’Poleta’’, koja je na gostovanju u Žitištu izgubila od ’’Begeja’’ sa 8:0. Izgubila je i OFK ’’Kikinda 1909’’ na gostovanju u Vršcu protiv trenutno prvoplasirane ekipe FK ’’Vršac’’ sa 3:0.

Poraz je doživela i ’’Sloboda’’ u Novim Kozarcima koja je izgubila 2:0 od ’’Mladosti’’ iz Omoljice.
Ovog vikenda odigrane su i utakmice 26. kola Područne fudbalske lige – Zrenjanin. Bašaidska ’’Vojvodina’’ deklasirana je u Krajišniku od ’’Krajine’’ sa 8:0, dok je ruskoselska ’’Crvena zvezda’’ pobedila na gostovanju u Mužlji ekipu ’’Lehela’’ sa 2:1.

Do kraja Opštinske lige Žitište – Nova Crnja ostala su još tri kola. Mokrinski ’’Delija’’ pobedio je ekipu ’’1. oktobra’’ u Srpskom Itebeju sa 1:0, dok je ’’Napredak’’ iz Banatske Topole bio bolji od ’’Bege’’ u Novom Itebeju pobedivši ih sa 5:1. Tako dva kikindska predstavnika sa istim brojem bodova dele drugo mesto na tabeli.

error: Content is protected !!