Penzioneri otputovali na izlet u Banju Junaković

Za izlet u Banju Junaković, koji organizuje lokalna samouprava, prijavilo se više od šeststo starijih sugrađana. Jutros je u ovu bačku banju otputovala jedna grupa penzionera, dok će sutra na isti jednovnevni izlet ići drugih šest autobusa. 

Akciju organizovanja besplatnih izleta za najstarije Gradska uprava započela je prošle godine s ciljem da se sugrađanima u ovom životnom dobu pruži mogućnost da obnove i obogate svoje znanje o lepotama Srbije, i da se kroz ovakva putovanja druže i stiču nova poznanstva.

Starije sugrađane je na izlet ispratio gradonačelnik Kikinde Pavle Markov, poželeo im srećan put i zahvalio što su se odazvali u tolikom broju:

Prošle godine smo započeli ovu akciju, i želeli smo da vidimo kakav će biti odziv sugrađana. Ovaj put je to prevazišlo sva naša očekivanja i veoma nam je drago zbog toga. Planiramo da ovo od sada bude praksa, jer je to ono što smo i obećali, da deo novca koji uštedimo bude uložen u ovakve stvari. 

Gradonačelnik je pozvao starije sugrađane da se i sledeći put odazovu u ovolikom broju:

Ko se nije prijavio ovaj put, neka se prijavi idući put, svi će ići, bez izuzetka. Neka iskoriste priliku da lepo provedu dan, u veselom druženju, kao što penzioneri to znaju. 

Druga grupa od oko trista starijih sugrađana na isti izlet otputovaće sutra, 6. juna na isti izlet.

[FinalTilesGallery id=“52″]

 

 

error: Content is protected !!