INFO GRAD KIKINDA 27. februar

Danas je utorak, 27. februar  58. dan u godini po gregorijanskom kalendaru. Do kraja godine ima još 307 dana.

Elekrovojvodina: Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas, 27. februara u periodu od 9 do 13 sati bez struje će ostati korisnici u Mokrinu ulica Đure Jakšića od Uroša Kuzmanova do ulice Svetog Save, ulica Markovih od Đure Đakovića prema kraju, i ulica Svetog Save parna strana od Milana Malenčića do Đure Jakšića

JP “ Kikinda“ apeluje na sve sugrađane da je zbog niskih temperatura potrebno adekvatno zaštititi vodomere od smrzavanja i oštećenja. Takođe obaveštavaju da će redovno očitavanje vodomera početi od 10. marta.

Hitna služba: Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u toku jučerašnjeg dana intervenisale su 38 puta, od čega je 28 intervencija bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 10 pregleda.

Porođajno odeljenje: Kako saznajemo sa porođajnog odeljenja Opšte bolnice u Kikindi u protekla 24 sata rođena je jedna devojčica.

Matičarska slućba: Na osnovu podataka kojima raspolaže Matičarska služba grada Kikinde,  u periodu 17.2 – 25.2. sklopilo je brak 6 parova u Kikindi.

Kursna lista: Dinar danas ima približno istu vrednost prema evru u odnosu na juče i zvanični srednji kurs iznosi 118,0321 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Kultura: Gostujuća predstava subotičkog Narodnog pozorišta „Avgust u okrugu Osejdž“ biće izvedena na sceni kikindskog teatra danas, 27. februara sa početkom u 20 sati.

Audicija za prijem u muški hor Kulturnog centra biće održana u petak, 2. marta sa početkom u 19 časova. Hor će voditi doc. dr Biljana Jeremić.

Objekat u ulici Braće Laković u Kikindi, koji su i do sada koristili članovi kluba Gerontološkog centra, dobio je potpuno nov izgled. Sredstva u iznosu od milion dinara obezbedili su Gerontološki centar i lokalna samouprava.

 

Vreme: Do četvrtka se očekuju ledeni dani sa dnevnim temperaturama ispod nultog podeoka, u petak će pasti kratkotrajna kiša koja će se lediti pri tlu.

error: Content is protected !!