INFO GRAD KIKINDA 5. februar

Danas je 5. februar

Hitna služba: Urgentne ekipe za hitnu medicinsku pomoć Kikinda u protekla 24 sata intervenisale su 35 puta, od čega je 28  intervencija bilo na poziv pacijenata, dok je u ambulanti obavljeno 7 pregleda.

Porođajno odeljenje : Kako saznajemo iz kikindskog porodilišta u protekla 24 sata rođena je jedna devojčica.

Apoteke: Zdravstvene ustanove iz lanca apoteka „Cvejić“ otvorene su na svim lokacijama nekadašnjih državnih apoteka u Kikindi, u Morkinu, Banatskom Velikom Selu i Ruskom Selu. Apoteka na adresi Braće Tatića GA 4 dežura dvadeset četiri sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Policijska uprava Kikinda: Za dane vikenda na teritoriji Severobanatskog okruga zabeležene su četiri saobraćane nezgode (Senta, Kanjiža i Kikinda). U ovim nezgodama dva lica zadobila su teške, a jedno lice lakše telesne povrede.

Kursna lista: Dinar je danas ojačao prema evru za 0,1 odsto u odnosu na petak i zvanični srednji kurs iznosi 118,6078 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Kultura: Sutra, 6. februara u Narodnom pozorištu biće odigrana predsrtava „Čorba od kanarinca“. Početak 20 sati.

 Crveni krst Kikinda: Crveni krst Kikinda u saradnji sa  Zavodom za transfuziju krvi Novi Sad sprovešće akciju dobrovoljnog davanja krvi za građane Kikinde.

Akcija će se održati u utorak, 6. februara 2018. godine u vremenskom periodu od 9 do 12 sati u prostorijama Crvenog krsta Kikinda, na adresi Nemanjina broj 4.

Vreme: U Kikindi  danas hladno. Maksimalna dnevna temperata 4 stepena.

error: Content is protected !!