Dan Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“

OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Kikindi, u okviru proslave Dana škole, organizovala je danas Dan otvorenih vrata. U prepodnevnim časovima u školi su održane različite radionice u kojima su učestvovali roditelji, učenici i nastavnici, dok će centralna proslava biti upriličena večeras u Narodnom pozorištu, sa početkom u 18 časova. 

Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ danas su kroz niz aktivnosti u kojima su učestvovali sa svojim nastavnicima i roditeljima obeležili Dan škole. Kako je rekao direktor ove obrazovne ustanove Tihomir Farkaš, Dan škole obeležili su radno:

Organizovali smo Dan otvorenih vrata gde su bili pozvani i roditelji. Učenici su zajedno sa nastavnicima učestvovali u nizu kreativnih radionica u okviru kojih su izrađivali predmete od gline, novogodišnje čestitke i ukrašavali školsku biblioteku. Osim toga, tu su i matematički kviz, takmičenja u šahu i pikadu, kao i odbojkaški turnir u kojem učestvuju i đaci iz drugih osnovnih škola – rekao je Farkaš.

Centralna proslava Dana škole biće organizovana večeras u 18 časova u Narodnom pozorištu, u okviru koje je planiran bogat muzičko-scenski program. Na proslavi se očekuje veliki broj gostiju, a učešće će uzeti i predškosle grupe vrtića „Miki“ i „Menda“.

error: Content is protected !!