Podržite u subotu naše predstavnice na takmičenju Srbija u ritmu Evrope, glasajte za broj 13

U subotu, 15. oktobra u Srbobranu, uz direktan prenos na Prvoj srpskoj televiziji, od 14 sati, biće održano veliko dečje muzičko takmičenje „“Srbija u ritmu Evrope“, ma kojem će nastupiti više od 20 loaklnih samouprava, među kojima je i Kikinda. Naš grad predstavljaće Ena Gogić, Mima Menda, Ena Šošić i Milana Rajkov:

Velika mi je čast što, kao najmlađa učesnica, predstavljam ove godine svoj grad na najvećem muzičkom takmičenju „Srbija u ritmu Ervope“. Pesma koju ću pevati je „Kami, Kami“ i izvodim je na jermenskom jeziku. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na nepoznat jezik, ali vežbala sam i trudila sam se tako da sam na kraju uspela. Plesačice Mima Menda, Ena Šošić i Milana Rajkov vredno su radile na koreografiji kako bi upotpunile nastup – priča Ena. 

 

 

Pobednik takmičenja određuje se sabiranjem SMS glasova, glasova žirija gradova učesnika i glasova stručnog žirija. Grad pobednik kao nagradu dobija sledeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada kao i promociju svog grada na nacionalnoj televiziji, a deca grada pobednika nagradno putovanje u zemlju koju su u televizijskom programu predstavljala. Naše mlade sugrađanke nastupiće pod rednim broj 13, a svi koji to žele mogu ih podržati slanjem sms poruke sadržine: Pesma (razmak) 13 na broj 1557:

Pozvala bih sve da nas podrže slanjem poruka. Mi vam obećavamo da ćemo dati u subotu sve od sebe da sledeće godine dovedemo „Ritam Evrope“ u Kikindu. Zahvalila bih Gradskoj upravi i Kulturnom centru, jer nam pružaju ogromnu podršku u ovom projektu. Od kako smo dobile pesmu, svakog dana smo se sastajale, vežbale i pripremale kako bi sve bilo savršeno. Pripremale smo se i u kampu u Srbobranu, tamo su bili predstavnici svih gradova i opština koji se takmiče. Vežbali smo uz koreografa Milana Milinkovića i mentora i nastavnika pevanja Miloša Markovića. Bilo je malo i naporno, jer smo vredno radili, ali smo jako lepo zabavili i družili. 

error: Content is protected !!