Sajam zapošljavanja u okviru projekta „Labour Net“ 24. oktobra

Regionalna privredna komora Severnobanatskog okruga kao glavni nosilac projekta „Labour Net“, u saradnji sa projektnim partnerima i uz podršku i pomoć Nacionalne službe za zapošljavanje, u utorak, 24. oktobra organizuje Sajam zapošljavanja. Sajam će biti održan sa početkom u 11 časova, u prostorijama Regionalne privredne komore koja se nalazi na adresi Trg srpskih dobrovoljaca 48. 

Glavni nosilac projekta prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije „Labour Net“ je Regionalna privredna komora Severnobanatskog okruga, a njeni projektni partneri su Trgovinsko-industrijska i agrarna komora županije Timiš iz Temišvara  i Gradska uprava Kikinda. Cilj projekta je poboljšanje razmene i fluktuacije radne snage između Rumunije i Srbije.

U utorak, 24. oktobra u okviru ovog projekta biće organizovan prvi Sajam zapošljavanja na kojem će nezaposleni iz Srbije imati priliku da upoznaju poslodavce iz Rumunije.

Zamolio bih sva nezaposlena lica da se prilagode terminu u kojem mogu da dođu. Prva grupa predviđena je od 11 časova, a druga od 13. Svi će imati ravnopravan tretman i mogućnost da se predstave poslodavcima. Za sada je potvrđeno da sigruno dolaze sledeće komapnije: „Bosch“, „Graphoprint“, „Moda-Tim“, hotelski kompleks iz Rumunije, „Rossini Sleeve“, veliki trgovački lanac „Profi“, a iz Srbije biće tu „Le Belier“, „Zoppas“, „Šole“ i drugi – rekao je za naš radio Tibor Horvat, direktor Regionalne priuvredne komore Sevrnobanatskog upravnog okruga.

Ukoliko ste kao nezaposleno lice zainteresovani za to da učestvujete na Sajmu zapošljavanja, potrebno je da pripremite svoju radnu biografiju na srpskom i engleskom i prijavite svoje učešće na mejl: [email protected] ili telefon: 0230/438-080, kada će Vam biti rečeno, da li da dođete sa prvom grupom u 11 časova ili drugom od 13 sati.

 

 

error: Content is protected !!