„Trka za srećnije detinjstvo“ u subotu, 7. oktobra

Humanitarno-rekreativna manifestacija „Trka za srećnije detinjstvo“ biće održana po 28. put u našem gradu u subotu, 7. oktobra sa početkom u 9.30 časova. Manifestaciju i ove godine organizuje Crveni krst Kikinde, a u isto vreme ova trka biće održana i u drugim gradovima širom Srbije.

U okviru zdravstveno-vaspitinih i humanitarnih aktivnosti Crveni krst Kikinda i ove jeseni organizuje ,,Trku za srećnije detinjstvo” u kojoj mogu da učestvuju deca svih uzrasta i svi zdravi i sposobni građani, bez obzira na godine starosti. Masovnim učešćem u trci deca i mladi svake godine pokazuju svoje opredeljenje ka zdravom načinu života i humanim vrednostima.

Startni brojevi se po nepromenjenoj ceni od 50 dinara mogu kupiti u svim školama, a sav prihod od prodatih brojeva i ove godine će namenski biti iskorišten za decu.

Na dan održavanja trke, u subotu, doći će do izmene režima saobraćaja u gradu, pa će u vremenu od 7 do 14 časova saobraćaj biti obustavljen na trasi koja će se odvijati ulicom Svetosavskom, od raskrsnice ulica Mihajla Pupina i Moravske do  raskrsnice ulica Vuka Karadžića i Đoke Radaka.

error: Content is protected !!